Over mij

Ik ben Annabel

Dieren hebben mij altijd bezig gehouden, eerst vooral hokken schoonmaken. Gelukkig mocht ik ook snel wandelen, verzorgen, aaien en in ze snijden. Ja, ik ben dierenartsassistente, mijn medische basiskennis.

Maar antibiotica en pijnstillers in een dier gieten voelde toch niet zo lekker. Tijd voor natuurgeneeskunde. Een dier genezen vanuit een holistische visie, met oog op alles wat het dier beweegt, is absoluut mijn hobby. Ik vind het prachtig!

En vanuit daar ontstond de uitlaatservice. De honden in ons drukke leven hebben niet alleen veel vrije beweging nodig, maar ook interactie met soortgenoten, contact met de natuur om stress af te voeren en een hele duidelijke leider, die ze structuur geeft tijdens een wandeling. Zo blijven ze gezond.

Mijn eigen hond, Faluga, is mijn grote voorbeeld. Zonder hem zou de uitlaatservice heel anders zijn. Hij beschermt de onzekere honden, stuurt de jonge honden de goede richting op en werkt als afleiding als de rest van de roedel een tegemoetkomende hond spannend vindt. Ik vind het heel belangrijk dat alle honden zich altijd veilig voelen en zich daarin van hun beste kant kunnen laten zien. Sinds januari 2022 hebben we er een herplaats toypoedel bij, Teddy. Door hem kon ik echt zien hoe helend het is om in een roedel te kunnen lopen.

Is een baby net zo leuk als een puppy? Daar kan ik inmiddels antwoord op geven. Ik vind een baby nog veel leuker. Xilan wandelt mee vanaf dat hij 4 weken oud is, in een draagzak natuurlijk. Gelukkig vinden de honden het net zo gezellig als ik. Wil je ons leren kennen?

06 – 50 51 50 26